• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Rozgrywka > Mgły czasu > Poczta w próżnię
Odpowiedz
Odpowiedz
Serpens
Konta Specjalne
Magia to potęga
Zawód
twórca
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
mugol
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
wdowiec
Uroki
Czarna Magia
0
0
OPCM
Transmutacja
0
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
0
0
0
Brak karty postaci
09-23-2025, 20:41

Poczta w próżnię

W tym miejscu możesz wysłać list do postaci, której nie ma na forum, np. krewnego, starego przyjaciela lub przypadkowego nieznajomego.

Pamiętaj, że listy kierowane do Mistrza Gry należy umieszczać tutaj.
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Antonia Borgin
Śmierciożercy
I can resist everything except temptation
Zawód
zaklinacz, pracuje w Ministerstwie Magii
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
panna
Uroki
Czarna Magia
0
14
OPCM
Transmutacja
6
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
11
0
Siła
Wyt.
Szybkość
5
10
8
Brak karty postaci
09-23-2025, 22:11

Antonia Borgin

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Durham, 21 kwietnia 1962

Varyo,

Twój list zatrzymał mnie na dłużej. Nieczęsto pozwalam sobie czytać coś więcej niż raz, ale Twoje słowa wracały do mnie.

Minus czterdzieści osiem stopni. Przez chwilę miałam wrażenie, że sama stąpam po tym syberyjskim lodzie. Pomyślałam też, że może ten mróz był Ci potrzebny. Żeby coś odłamać, coś odciąć, a coś zostawić mocniejszym. Czy to pragnienie, by dotrzeć tam, gdzie innym nie starcza odwagi, nie było z Tobą zawsze? Jeśli naprawdę przestałaś być tą samą, która wyjechała, to dobrze. Zmiana jest jedynym co pewne w naszym życiu.

Zaprzysiężenie nowego Ministra Magii odbiło się echem w całym magicznym świecie. Wszędzie tylko plotki, niedowierzania. Nie zamierzam ich powtarzać - wiesz, co myślę o tych wszystkich słowach i o tym, co mogą oznaczać. Jedni wierzą, a inni udają, że wierzą. Grindelwald śmieje się głośniej, a tłum zaczyna mu odpowiadać. To nie głos Ministra niósł się tego dnia najmocniej. Wiesz, co mam na myśli. Ludzie szukają nowej siły, ale nie wszyscy pojmują, jaką cenę trzeba będzie zapłacić.

Spotkajmy się. Chcę usłyszeć o wszystkim, o czym nie napisałaś. O lodzie, o stworzeniach, o ciszy Syberii, o tym, co naprawdę Cię zmieniło. Napisz do mnie, kiedy wrócisz do kraju.

Do zobaczenia,

Antonia

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Xavier Burke
Śmierciożercy
Zawód
Badacz artefaktów, handlarz informacjami
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
żonaty
Uroki
Czarna Magia
0
20
OPCM
Transmutacja
11
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
15
10
5
Brak karty postaci
10-14-2025, 19:17

X.

12.02

Duncan

Z pewnością dotarły do ciebie już informacje o wydarzeniach z dzisiejszych obchodów zaprzysiężenia. Mam dla ciebie kolejne zlecenie.
Zakręć się gdzie trzeba i zbierz tyle informacji ile się da na temat nowego Ministra. Chcę wiedzieć wszystko co tylko zdołasz usłyszeć, każdą plotkę na jego temat, każde brudy, które próbuje ukryć. Zrób to zachowując typową dla siebie dyskrecję.
Jak zawsze czeka na ciebie odpowiednia zapłata.

Czekam na raport.

X.

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Xavier Burke
Śmierciożercy
Zawód
Badacz artefaktów, handlarz informacjami
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
żonaty
Uroki
Czarna Magia
0
20
OPCM
Transmutacja
11
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
15
10
5
Brak karty postaci
10-14-2025, 19:21

X.

12.03

Ronny

Z pewnością dotarły do ciebie już informacje o wydarzeniach z dzisiejszych obchodów zaprzysiężenia. Mam dla ciebie kolejne zlecenie.
Zakręć się gdzie trzeba i zbierz tyle informacji ile się da na temat dyrektora Hogwartu. Chcę wiedzieć wszystko co tylko zdołasz usłyszeć, każdą plotkę na jego temat, każde brudy, które próbuje ukryć, całą jego historię zanim został dyrektorem. Zajrzyj do Doliny Godryka, ale rób to dyskretnie, nie wzbudzając podejrzeń.
Zapłata będzie sowita.

Czekam na sprawozdanie,

X.

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 11-17-2025, 12:11 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.