• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Philippa Moss > Listy do Philippy
Listy do Philippy
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Philippa Moss
Akolici
Musimy mieć wytrwałość i ponad wszystko wiarę w siebie. Musimy być pewne, że mamy do czegoś talent.
Zawód
barmanka, matka niuchaczy
Genetyka
Czystość krwi
czarownica
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
zakurzona
panna
Uroki
Czarna Magia
25
0
OPCM
Transmutacja
16
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
5
11
11
Brak karty postaci
27-07-2025, 00:14

Wywłoka
Wywłoka to sowa o wątpliwej reputacji, ostrych pazurach i wyrazie pyska, jakby wiecznie była na coś obrażona. Jest uparta, złośliwa i ma w zwyczaju podgryzać palce. Niezwykle lojalna wobec Philippy, choć ta lojalność przypomina bardziej dziką zazdrość. Nikt poza opiekunką nie powinien próbować jej głaskać.
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta

Strony (2): « Wstecz 1 2
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Freddy Krueger
Czarodzieje
zawsze budzę się za późno, nawet jeśli nie spałem
Zawód
rybak, diler
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
zakurzona
kawaler
Uroki
Czarna Magia
2
0
OPCM
Transmutacja
4
4
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
11
Siła
Wyt.
Szybkość
15
15
10
Brak karty postaci
10-04-2026, 13:07

Freedy Krueger

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Cardiff, 03.05

Philippo,

najmocniej przepraszam, że nie odpisałem na Twój ostatni list. Nie chciałem wyjść na jakiegoś... natrętnego typa, zwłaszcza że wspominałaś o ogromnej ilości pracy oraz innych bolączkach. Liczę, że po zjeździe wszystko się uspokoiło i możesz sobie pozwolić na nieco czasu dla samej siebie.

Liczyłem, że uda nam się spotkać w Hogwarcie, ale nigdzie Cię nie widziałem - udało Ci się w ogóle dotrzeć? Przewinęło się tam tak wiele twarzy... sam jestem zdziwiony, że udało się siostrze namówić mnie na to wyjście. Właściwie było całkiem miło - a przede wszystkim pysznie. Takie jedne kuleczki mięsne w sosie to był prawdziwy obłęd - czyste niebo w gębie. Starałem się je odtworzyć - rzecz jasna z ryby - ale czegoś mi wciąż brakuje, jakiejś korzennej nuty. mimo że za tymi smakami akurat nie przepadam.

Miałabyś ochotę opowiedzieć mi te różne historie, o których wspominałaś? Chciałbym je usłyszeć.
I... tak, było naprawdę cudownie i niczego bym nie zmienił miło. Żałuję tylko, że tak szybko musiałaś rano wracać. Porozmawiać...? W sensie o tej nocy? No, to ja nie za bardzo wiedziałbym o co pytać, w sensie Tak, jasne, jeśli tylko chcesz.

Freddy

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek
Strony (2): « Wstecz 1 2

Skocz do:

Aktualny czas: 17-04-2026, 00:31 Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.