• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Antonia Borgin > Fenrir
Odpowiedz
Odpowiedz
Antonia Borgin
Śmierciożercy
I can resist everything except temptation
Zawód
zaklinacz, pracuje w Ministerstwie Magii
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
panna
Uroki
Czarna Magia
0
14
OPCM
Transmutacja
6
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
11
0
Siła
Wyt.
Szybkość
5
10
8
Brak karty postaci
08-05-2025, 21:50

Fenrir
Czarnosrebrny jastrząb o spojrzeniu ostrym jak brzytwa. Dumny, niezależny, lojalny tylko wobec Antonii. Nie jest oswojony, nie daje się głaskać ani przywoływać. Nie prosi o jedzenie. Wraca tylko do niej - nie dlatego, że musi, ale dlatego, że sam tak wybrał. Noszenie jej listów to nie służba, lecz umowa między dwiema wolnymi istotami.
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Eliksir Wielosokowy
Eliksir Wielosokowy
Zawód
Każdy
Genetyka
Czystość krwi
metamorfomag
Sakiewka
Stan cywilny
żebracza
Uroki
Czarna Magia
OPCM
Transmutacja
Magia Lecznicza
Eliksiry
Siła
Wyt.
Szybkość
Brak karty postaci
09-21-2025, 20:26

Varya Borgin

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Верхоянск, 20 kwietnia 1962 r.

Антония,

ostatni raz widziałyśmy się zeszłej wiosny, ale ja niezmiennie pamiętam o Tobie.

Te miesiące na ziemiach mej matki sprawiły, że doceniłam angielską pogodę. Minus czterdzieści osiem stopni. Czy uwierzysz? Całymi tygodniami wędrowaliśmy po Syberii, niemal czułam, jak moja skóra zamarzała i zaczynała się kruszyć. Jakbym zrzuciła starą powłokę i otrzymała nową. Tutejsi na mnie nie patrzyli, ja na nich także. Podążałam wyłącznie tropem, tylko to się liczyło. Widziałam wiele, ich zimowe krainy wydają się nie mieć końca. Są puste i skute lodem, ale pokazały mi stworzenia, których nie znałam. Pazury poszarpały mi pierś, ale dobrze mnie zaopatrzyli. Myślę, że nie jestem już tą samą osobą, która opuściła Anglię.

Wkrótce wrócę do kraju, nasza wyprawa musi się skończyć. Matka otrzymała wieści o tym, co wydarzyło się, gdy przysięgał minister i nie chce dłużej zwlekać. Chciałabym się z Tobą spotkać. Ty rozumiesz mnie bardziej niż ja sama i wcale nie jest mi łatwo to przyznać. Pozostaje niemniej gotowa na Twoje wieści i Twoje historie. Jeśli zechcesz. Doceniam to, co zawsze miałyśmy - ty i ja.

Do zobaczenia

Varya

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Tom Riddle
Konta Specjalne
Nie ma czegoś takiego jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i ludzie zbyt słabi, by po nią sięgnąć.
Zawód
Nieznany
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
pełna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
OPCM
Transmutacja
Magia Lecznicza
Eliksiry
Siła
Wyt.
Szybkość
Brak karty postaci
10-10-2025, 18:56

Lord Voldemort

— najedź, by rozwinąć pergamin —

30 marca 1962

Antonio,

Wiem o wszystkim, co się dzieje.
Wiem też, kto potrafi zachować rozsądek, kiedy inni pozwalają, by strach kierował ich działaniami.

Minister, Grindelwald - niech dalej próbują przekonać świat o własnej sile. Ich czas dobiega końca.

Obserwuj. 

Nie działaj pochopnie.
Nie wchodź w rozmowy, których nie potrzebujesz lub nie umiesz prowadzić.
Zapamiętaj szczegóły. Zapamiętaj, co widzisz. Zapamiętaj, o czym z innymi rozmawiasz. Nie działaj, póki nie każę.
Cierpliwość jest teraz wszystkim.

Wkrótce się spotkamy.

Kiedy wezwę - odpowiesz.

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 11-17-2025, 16:01 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.