• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Melusine Rookwood > Måne
Odpowiedz
Odpowiedz
Melusine Rookwood
Czarodzieje
żeby był, żeby chciał być, żeby nie zniknął
Zawód
urzędniczka, asystentka, pośredniczka
Genetyka
Czystość krwi
czarownica
czysta
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
zaręczona
Uroki
Czarna Magia
10
0
OPCM
Transmutacja
15
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
7
0
Siła
Wyt.
Szybkość
4
14
11
Brak karty postaci
08-07-2025, 19:15

Måne
W mgnieniu oka zmienia się z przyjemnego towarzysza w nieodgadnionego monarchę lasu. Mimo urokliwego wyglądu jego kapryśne obyczaje potrafią zadziwić. Raz przymila się, unosząc swój dziób delikatnie jak wiatr, a za chwilę, w gwałtownym impetem, demonstruje swoją dumę i niezależność.
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Nathaniel Crouch
Czarodzieje
For a child, the loss of a parent is the loss of memory itself
Zawód
Student prawa magicznego, lobbysta
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
16
0
OPCM
Transmutacja
15
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
8
10
5
Brak karty postaci
09-05-2025, 19:04

Nathaniel Crouch

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Manchester,  9 marca 1962

Ma petite rose

Gdyby tylko twe kolce nie kłuły tak boleśnie.

Powiedz mi czy ponownie rozpoczęłaś mącenie mej duszy? Jeszcze niedawno zasługiwałem na milczenie, teraz znowu mam okazałaś łaskę? Prosisz o wiele, a oferujesz tylko kolejne niespokojne myśli. Powątpiewam również w samotność twych spacerów, mon cheri, liczni adoratorzy zawsze padali do Twych stóp.

Paryż o tej porze roku traci wszelkie uroki, proszę nie łącz tego z moją osobą. Wielokrotnie wspominałem, że w marcowe zimowe wieczory Côte d'Azur oferują najlepszą wersję Francji. Ciepłą, pozbawioną paryskiego pośpiechu i blichtru, który potrafił zatruć wszelkie przyjemności. Południe jest inne, nawet my w czasie odwiedzin pozostawaliśmy wtedy bardziej zgodni.

Pragniesz mych spojrzeń? Tęsknoty odbitej w mych niebieskich tęczówkach. Trudno będzie Ci dostrzec, zawsze spoglądasz w górą, tam gdzie siedzą Ci znacznie ważniejsi. Słusznie, pamiętaj jednak, że jak Ci wysoko spoglądają na nas, tych, którzy pragną ich miejsc.

Twój pobratymca 

Nathaniel

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 11-17-2025, 16:02 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.