• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Bradford Bulstrode > Mell
Odpowiedz
Odpowiedz
Bradford Bulstrode
Czarodzieje
Zawód
magizoolog, behawiorysta
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
zaręczony
Uroki
Czarna Magia
0
0
OPCM
Transmutacja
19
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
14
16
12
Brak karty postaci
08-07-2025, 07:55

Mell
Puchacz europejski, będący imponującym samcem o bursztynowych oczach, masywnych skrzydłach i cętkowanym upierzeniu w barwach ziemi i popiołu. Jest cierpliwy i bezszelestny, lubi polować w drodze — czasem przynosi z listem pióro ofiary albo zostawia resztki myszy na parapecie, traktując to jako formę wdzięczności. Ma zwyczaj przyglądać się adresatom z góry, jakby oceniał ich wartość, zanim pozwoli im sięgnąć po przesyłkę.
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Apollonie Crouch
Czarodzieje
On ne peut régner innocemment
Zawód
persona publiczna, mentorka młodych
Genetyka
Czystość krwi
potomkini wili
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
zamężna
Uroki
Czarna Magia
4
0
OPCM
Transmutacja
4
10
Magia Lecznicza
Eliksiry
5
1
Siła
Wyt.
Szybkość
7
12
11
Brak karty postaci
08-26-2025, 15:53

Lonnie the sis

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Manchester, 10.03.62

Hethmere Keep

Kochany Bracie,
Jak idą przygotowania do ślubu? Matka nie daje mi spokoju, że powinnam wam w tym pomóc, zupełnie jakbym nie miała dwóch dwulatek na wychowaniu. Mam zamiar pójść na przymiarki z Primrose do nowego butiku na Pokątnej, ale nie mów jej tego... nie chcę, by się stresowała.
Mój Alistair po ostatnim pobycie u Ciebie ma obsesje na punkcie jazdy konnej, ponoć ojciec chce go zabrać na polowanie. Ale na Merlina, on ma osiem lat! Myślisz, że to dobry pomysł? Zach i teść wspierają ten genialny pomysł, czy ja naprawdę jestem przewrażliwiona, czy to jest po prostu nierozsądne?
Obawiam się też o nowego Ministra... mam nadzieję, że nie nałoży sankcji na sprowadzanie zwierząt z zagranicy, aby wzmocnić gospodarkę Anglii. Mam dziwne poczucie, że wpadnie na taki pomysł. Co sądzisz?

Buziaki, tęsknię!!! 

Polie

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 11-17-2025, 14:16 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.