• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Rodric Carrow > Giovanni
Giovanni
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Rodric Carrow
Śmierciożercy
I only go out to get me a fresh appetite for being alone
Zawód
Służby Administracyjne Wizengamotu
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
10
17
OPCM
Transmutacja
15
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
3
0
Siła
Wyt.
Szybkość
10
10
3
Brak karty postaci
05-02-2026, 22:18

Giovanni
Nowa sowa, jedna z rodowych, jedyna która przynosi listy prosto do niego, a nie przez ręce matki.
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta

Strony (2): « Wstecz 1 2
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Leopoldine Flint
Czarodzieje
if i was the moon, would you still look for the stars?
Zawód
wschodząca gwiazda baletu
Genetyka
Czystość krwi
czarownica
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
panna
Uroki
Czarna Magia
0
0
OPCM
Transmutacja
0
5
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
13
16
20
Brak karty postaci
1 godzinę temu

Leopoldine E. Flint

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Tir Eilean, Margate, 22 maja 1962

Szanowny Panie Carrow,

żywię ogromną nadzieję, że od czasu naszego ostatniego spotkania zdążył Pan odpocząć, a obowiązki życia codziennego nie wdają się przesadnie w znaki. Uprzedzając Pańskie pytania, zdrowie dopisuje zarówno mi, jak i mojemu bratu oraz ojcu. Tegoroczny maj wyjątkowo nas rozpieszcza, nawet wiatry znad morza wydają się być cieplejsze niż zazwyczaj.

Pozwoliłam sobie skreślić do Pana owy list w konkretnym celu. Chciałabym zaprosić Pana do udziału w jednej z prób baletowych, w której trakcie korpus baletowy Teatru Arkadia będzie ćwiczył do nadchodzącej premiery. Zaimponował mi Pan swą wiedzą w trakcie naszego ostatniego spaceru, dlatego pomyślałam, że jako koneser sztuki baletowej doceni Pan możliwość przyjrzenia się naszej pracy zza kulis. Nie ukrywam, że balet jest nieodłączną częścią mojej osoby, dlatego też wierzę, że spotkanie to zaoferuje Panu nieco inną perspektywę niż ta, którą miałabym przekazać własnymi słowami. Liczę, że okaże się dla Pana tak przyjemna, że pojawi się Pan również na premierze, która zaplanowana jest na koniec czerwca.

Pragnę jednakże zaznaczyć, że wszystko, co zobaczy Pan tego dnia na scenie, powinno pozostać tylko w Pańskiej pamięci. Jeżeli o szczegółach dowie się ktoś niepowołany i trafi to do kierownika Teatru, czekają mnie bardzo nieprzyjemne konsekwencje. Dlatego pragnę podkreślić, że zaproszenie kierowane na Pańskie ręce jest wyrazem mego najwyższego do Pana zaufania.

Proszę o informację, czy byłby Pan w stanie stawić się na próbach jeszcze w tym tygodniu. Dopilnuję szczegółów Pańskiej obecności.

Z życzeniami pomyślności,

Leopoldine E. Flint

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek
Strony (2): « Wstecz 1 2

Skocz do:

Aktualny czas: 16-04-2026, 23:06 Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.