I'm asking you to come there and make me look good. Alright?
Zawód
Inwestor, Złodziej, Diler, Szmugler
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
wdowiec
Uroki
Czarna Magia
15
0
OPCM
Transmutacja
15
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
15
11
5
Brak karty postaci
30-12-2025, 19:42
Łapiąc go za szmaty wiem, że łatwo nie będzie, bo to typ, co z głodu żarł mech, a koło łóżka zamiast szklanki z wodą czeka na niego czysta wódka. Zaprawiony w bojach - może. Twardy - pewnie tak. Ja za to jestem wkurwiony, a jak jestem wkurwiony, robię się niebezpieczny. Pierwszy też walę, jeszcze nie wyszliśmy na zewnątrz, chuj z tym, tak zwany element zaskoczenia. Wchodzę z buta, a moja prawa pięść leci na spotkanie z jego podbródkiem. A przed wyjściem mówiłem Sandy, że nie ma się martwić. Cholercia.
| cios w podbródek, +30 do rzutu (siła i walka wręcz)
Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąć, wiecznie czyni dobro.
Zawód
Przedsiębiorca, rzemieślnik
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
czysta
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
wdowiec
Uroki
Czarna Magia
0
30
OPCM
Transmutacja
15
8
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
6
6
3
Brak karty postaci
31-12-2025, 00:12
Blyad! Przekleństwo miało w ustach żywot krótki; krzesło odsunęło się z cichym łoskotem, ciało poszło do pionu bez ceremonii. Kto by przypuszczał, że przyjdzie stanąć w szranki z tym gorylem, zębem jak po kozim eksperymencie dentystycznym ― szczyt handlowej przyjemności. Czego się spodziewać? Odpowiedź przyszła szybciej niż refleksja ― jeb. Dłoń poleciała z impetem; brać na mordę czy nie brać? Kto nie próbuje, ten nie próżnuje, więc mimo ucisku na ramieniu spróbował zablokować cepa, bardziej z przekory niż nadziei.
Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąć, wiecznie czyni dobro.
Zawód
Przedsiębiorca, rzemieślnik
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
czysta
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
wdowiec
Uroki
Czarna Magia
0
30
OPCM
Transmutacja
15
8
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
6
6
3
Brak karty postaci
31-12-2025, 00:30
A trzeba było grać pieprzonego skurwysyna i grać brudno ― czarna magia bywała wszak ostatnią linią ubezpieczenia skóry. Bądź mądry i pisz wiersze; to po prostu nie był jego dzień, dobrze? Blok nie wyszedł. Ba, wyszedł tragicznie. Dłoń nie zredukowała oporu nawet o jotę, za to łapsko angielskiego zgreda wjechało od dołu w podbródek z pełnym przekonaniem. Coś chrupnęło, coś zabolało aż nadto; zaciśnięte zęby przejechały po sobie jak źle spasowane tryby. Chwila ciszy, potem grawitacja zrobiła swoje ― stary zaliczył glebę, tracąc łączność z rzeczywistością. Abba, ojcze.
| zaliczone obrażenia ― 15
HP: 268-15= 253
chwilowa utrata przytomności (2 tury), nagły wstrząs, możliwe „ściemnienie przed oczami”, ukruszenie zęba
I'm asking you to come there and make me look good. Alright?
Zawód
Inwestor, Złodziej, Diler, Szmugler
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
wdowiec
Uroki
Czarna Magia
15
0
OPCM
Transmutacja
15
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
15
11
5
Brak karty postaci
31-12-2025, 09:02
Lepa na ryj, Ruski dostał i leży, leży jak niepyszny, nie rusza się i nie zapowiada się na to, by prędko miał wstać. Prycham, no tak, w gębie to i mocny, ale jak przychodzi co do czego, to okazuje się, że babushka chowała go razem z siostrami. Chucham na prawą dłoń; na gębie maślaka i nierówno strzyżonym zaroście otarłem sobie kostki. Krwiste ślady będą zaopiekowane i obcałowane, ale na razie, póki gnój leży, kopię go na dokładkę w odsłonięty brzuch. Ha tfu. Gęsta mela ląduje tuż przy jego mordzie. Jak już się ocknie, może napisze mi list z podziękowaniem za oszczędzenie jego jaj. I kto tu jest pizda?