• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Rafael Crouch > Kuferek
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Rafael Crouch
Czarodzieje
Zawód
Dep. Międzynar. Współpracy Czarodziejów
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
żonaty
Uroki
Czarna Magia
13
0
OPCM
Transmutacja
13
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
5
Siła
Wyt.
Szybkość
10
10
10
Brak karty postaci
04-02-2026, 18:31
Rafael Crouch
Stan i punkty zdrowia

marzec-kwiecień 1962 | stan zdrowia: pełnia zdrowia
Maksymalne HP: 280
Kara do rzutów
Zakres HP
Procent
Brak
280 - 211
> 75%
−10
210 - 141
75% - 51%
−30
140 - 71
50% - 26%
−60
71 - 0
25% - 0

Osobiste

link 1

link 2
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Rafael Crouch
Czarodzieje
Zawód
Dep. Międzynar. Współpracy Czarodziejów
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
żonaty
Uroki
Czarna Magia
13
0
OPCM
Transmutacja
13
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
5
Siła
Wyt.
Szybkość
10
10
10
Brak karty postaci
04-02-2026, 18:53
marzec-kwiecień 1962
Nathaniel Crouch | Atrium | 6 marca
- Och, Nathanielu. - Spojrzałem na niego ze zdziwieniem, bo ostatnią osobą, jaką spodziewałem się tu spotkać, był kuzyn. - Wyrwałeś się na świąteczną przerwę z Hogwartu? - zapytałem, po czym mrugnąwszy kilka razy, uzupełniłem: - To znaczy z uczelni, oczywiście. Urwałeś sie z uczelni?
zakończone
| ✔
Zacharias Crouch | Mała jadalnia | 13 marca
- W przyszłym tygodniu wybieram się do Francji. Będziemy domykać jakieś umowy o transporcie miotlarskim nad Kanałem LaManche, ale zamierzam zabawić tam nieco dłużej w bardziej prywatnych sprawach. - Uśmiechnąłem się wymownie, aby brat nie miał wątpliwości, że o wiele bardziej pociąga mnie ta prywata niż urzędowe interesy.
zakończone
| ✔
Morty Dunham | Pomost | 17 marca
Gdybym się dłużej zastanowił, może sam odnalazłbym rozwiązanie zagadki, na które od kilku minut próbowałem uzyskać odpowiedź. - Szczerze zresztą wątpię, by ta zgoda obejmowała też bezczelność w unikaniu odpowiedzi na pytania zadawane przez gospodarza tego miejsca.
zakończone
| ✔
Lysander Hatley | Deptak nad Tamizą |20 marca
Nie teraz, Crouch, powstrzymałem sam siebie, na ten deser jeszcze długo poczekasz. - Masz na myśli coś konkretnego? - zapytałem, mimowolnie zaciągając się jeszcze jednym oddechem przez usta. Alkohol nie zdążył jeszcze całkowicie opanować moich zmysłów, mogłem więc opanować sam siebie i zignorować mrowiące rozproszenie, które zachęcało do tego, aby mu się poddać.
zakończone
| ✔
Lysander Hatley| Pokój gier | 4 kwietnia
Czy to dziś miałem przestać udawać, że nie znam zasad rozgrywki, którą podjąłem przeciw – albo wobec – Lysanderowi? Czy dziś była właściwa chwila, by przejść od półsłówek i niedopowiedzeń do bezpośrednich gestów i spojrzeń, które pozostawały na dłużej zawieszone na jego ustach?
zakończone
| ✔
Daniel Dodge | Pub Pusta Baryłka | 25 kwietnia
Tak przynajmniej było do czasu, gdy w swojej wizji awansu i świętego spokoju postanowiłem zmienić departament, a wraz z nim zmieniłem też urzędnicze wpływy, które niewiele już miały wspólnego z zainteresowaniami starego dilera i znacznie zmniejszyły częstotliwość naszych spotkań i ochłodziły temperaturę relacji.
zakończone
| ✔
Morty Dunham | Pokój Życzeń | 30 kwietnia
Potem niezręczność ustąpiła ekscytacji, gdy w końcu wyłowiłem wyczekiwaną sylwetkę i twarz, która w jaśniejszym, dziennym świetle prezentowała się nieco inaczej niż zapamiętałem. Tak, wciąż był podobny to Thobiasa, ale gdybym po raz pierwszy spotkał go właśnie teraz, nigdy nie uznałbym go za niego.
zakończone
| ✔
KTO | NAZWA TEMATU | DATA
OPIS
zakończone
| Gracz zgłasza: MG akceptuje:
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 14-02-2026, 16:51 Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.