• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Edward Bones > Gnom
Odpowiedz
Odpowiedz
Edward Bones
Akolici
I'm only jokin', I don't believe a thing I've said
Zawód
perkusista w Nocnych Nuciakach
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
czysta
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
0
0
OPCM
Transmutacja
0
15
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
6
Siła
Wyt.
Szybkość
10
10
20
Brak karty postaci
10-05-2025, 20:04

GNOM
Sowa, która wydaje się ciągle Cię oceniać. Albo jakby była wiecznie obrażona. Zresztą w sumie nie jest to dziwne, skoro jakiś idiota nazwał ją Gnomem. Dziobie, gryzie, drapie, ale ogólnie robi co do niej należy!
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Mistrz Gry
Konta Specjalne
Co ma być to będzie, a jak już będzie, to trzeba się z tym zmierzyć.
Zawód
Mistrz Gry
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
mugol
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
wdowiec
Uroki
Czarna Magia
OPCM
Transmutacja
Magia Lecznicza
Eliksiry
Siła
Wyt.
Szybkość
Brak karty postaci
10-05-2025, 20:11

Amelia Plumpton

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Hogwart, 2 marca 1962

Drogi Bębniarzu,

nie znam Twojego imienia (chociaż niektórzy mówią, że to Ty naprawdę trzymasz serce Nocnych Nuciaków w dłoniach!), ale wiem jedno — jeśli rytm Twoich bębnów to zaklęcie, to ja jestem kompletnie oczarowana.

Kiedy grałeś na balu, miałam wrażenie, że każde uderzenie pałeczki bije dokładnie w moim sercu. Jeśli tak właśnie działa magia dźwięku, to może mógłbyś kiedyś nauczyć mnie jednego taktu? Może gdzieś w Hogsmeade, przy kremowym piwie? Obiecuję, że nie rozleję go na bębenek (chyba). Słyszałam zresztą, że pod koniec wiosny to tam właśnie będziecie koncertować — mam więc cichą nadzieję, że zdołasz znaleźć dla mnie choć odrobinę swojego czasu. A przy okazji, że podzielisz się ze mną sekretami swojego talentu. Podejrzewam zresztą, że nie jest on Twoim jedynym...

Na osłodę wysyłam też lizaka — w wierze, że znajdziesz dla mnie trochę czasu i pozytywnie rozpatrzysz tę moją skromną propozycję.

Z uściskami uznania i życzeniami dalszych sukcesów

Największa Fanka, Amelia Plumpton ♥

Do listu dołączono lizaka w zielonym kolorze. Jeśli Edward zdecyduje się spróbować go w którymś z dowolnych wątków prowadzonych na swojej fabule, proszę o zgłoszenie tego faktu Mistrzowi Gry. Igor Karkaroff
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 11-17-2025, 14:10 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.