• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Almyra Warren > Diamond
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Almyra Warren
Czarodzieje
Hovering like your shadow and whispering to you - I’m your light and your darkness.
Zawód
Artystka, pianistka
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
czysta
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
panna
Uroki
Czarna Magia
0
0
OPCM
Transmutacja
5
21
Magia Lecznicza
Eliksiry
10
0
Siła
Wyt.
Szybkość
5
5
15
Brak karty postaci
14-10-2025, 13:08

Diamond
Bardzo przyjazna sowa. Lubi dostawać smakołyki, lubi dotyk człowieka - czasem delikatnie dziobie, nie chcąc zrobić krzywdy, ale chcąc zwrócić na siebie uwagę i otrzymać coś dobrego lub być pogłaskaną. Porusza się cicho z gracją. Mały pieszczoch Almyry.
Fly up
Fall into the Sunkiss
I’ll embrace you fearlessly
I’ll kiss you in that red light
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Melusine Rookwood
Czarodzieje
Chciałbyś mnie mieć. Zgub mnie — a dopiero wtedy zrozumiesz, czym byłam dla Ciebie.
Zawód
urzędniczka, asystentka, pośredniczka
Genetyka
Czystość krwi
czarownica
czysta
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
panna
Uroki
Czarna Magia
10
0
OPCM
Transmutacja
15
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
7
0
Siła
Wyt.
Szybkość
4
14
11
Brak karty postaci
30-01-2026, 13:22

Melusine Rookwood

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Londyn, 2 maja 1962

Mon doux ange,

piszę do Ciebie z niepewnością, która siada na ramionach jak mgła nad Tamizą o świcie — nie boli, lecz nie pozwala oddychać pełną piersią. Powiedz mi proszę, czy zdrowie Ci sprzyja, czy rumieniec nadal tak bezczelnie igra na Twoich policzkach i czy humorek, jak zawsze, rozbraja każdego mężczyznę, którego mijasz, nagradzając go tym uśmiechem.

Nie ukrywam, czuję drobne ukłucie żalu — po pamiętnym Zjeździe Absolwentów zapadłaś się pod ziemię jak zaczarowana. Czy winisz mnie jeszcze za tamte błędy i spacer po Zakazanym Lesie? A może to Twój szanowny brat postanowił wziąć sprawy w swoje surowe dłonie i zamknął Cię w pokoju, strzegąc niczym najcenniejszego reliktu? Jeśli tak — daj mi tylko znak, słowo, pół zdania. Przybędę, przysięgam, choćby z bombardą gotową na ustach i sercem pełnym nieposłuszeństwa.

Martwię się o Ciebie bardziej, niż wypada przyznać. Delikatnie, z tą cichą bojaźnią, że mogło wydarzyć się coś, o czym nie mam pojęcia. Opowiedz mi więc, proszę, co u Ciebie — czy świat jest dla Ciebie łaskawy, czy może ktoś nieopatrznie zakręcił Ci w głowie tak skutecznie, że zapomniałaś o przyjaciółce, o mnie?

Tęsknię. Za naszymi wypadami na podbój londyńskich butików, za śmiechem odbijającym się w witrynach, za chwilami, gdy świat należał tylko do nas dwóch. Odezwij się, Aniołku. Choć jednym zdaniem.

Twoja najmilsza,

Mel

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 02-03-2026, 19:30 Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.