• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Rozgrywka > Mgły czasu > Poczta do Mistrza Gry
Poczta do Mistrza Gry
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Serpens
Konta Specjalne
Magia to potęga
Zawód
twórca
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
mugol
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
wdowiec
Uroki
Czarna Magia
0
0
OPCM
Transmutacja
0
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
0
0
0
Brak karty postaci
30-07-2025, 19:11

Poczta do Mistrza Gry

W tym miejscu możesz wysłać list do Mistrza Gry, np. nauczyciela w Hogwarcie, szefa departamentu magicznego, redaktora gazety lub innej postaci NPC. Zadbaj o to, aby z listu jasno wynikało, do kogo jest on zaadresowany. 
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta

Strony (3): « Wstecz 1 2 3
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Leopold Flint
Śmierciożercy
To diabeł nas pociąga, dzierżąc nici końce, że w rzeczach wstrętnych dziwne widzimy uroki
Zawód
dżokej - wyścigi na granianach
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
zaręczony
Uroki
Czarna Magia
8
0
OPCM
Transmutacja
0
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
18
20
15
Brak karty postaci
29-03-2026, 15:46

Leopold Flint

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Margate, 13 maja 1962

Drogi stryju,

ufam, że przegrana Twojego ulubieńca wśród chartów nie wpłynęła drastycznie na Twoje samopoczucie. Słowem wstępu zapewniam, że mój wierzchowiec jest w dobrym zdrowiu i kondycji. Jak wiesz nie mam zwyczaju zapominać o obowiązkach, jakie niesie nasze nazwisko. Jestem wierny jego spuściźnie i pod to kształtuje każdą myśl, a także każdy czyn. Moim priorytetem jest przynieść chlubę naszemu rodowi, dlatego w tym sezonie nie uwzględniam żadnej porażki i jestem pewny, że galeony, jakie postawiłeś nam mnie w zakładach, zwrócą Ci się nawiązką i z dumą będziesz wzmiankować o mnie w towarzystwie.

Wybacz, wuju, lecz jednak nie skorzystałem z Twojej cennej rady i nie zabrałem panny Nott na spektakl w teatrze, gdyż tamtejsza atmosfera nie sprzyja spokojnej rozmowie. Zadałem sobie natomiast trochę trudu, aby dowiedzieć się czym moja wybranka się interesuje i na podstawie zebranych informacji, wybrałem na miejsce naszego spotkanie zamek Dover, co, jak mi się zdaje, okazało się dobrym wyborem, gdyż zaowocował w długą, obiecującą rozmowę, która przybliżyła mnie do poznania kobiety, z którą wkrótce połączy mnie węzeł małżeński. Niebawem dojdzie do naszego kolejnego spotkania i sądzę, że oficjalne przyjęcie zaręczynowe to tylko kwestia czasu, gdyż chciałbym uroczyście, w gronie najbliższej rodziny, potwierdzić swojej szczere zamiary względnej niej, ponieważ dama jej formatu zasługuje na każdą formę szacunku, jaką tylko mogę jej zaoferować.

Ufam, że nie będziesz mną rozczarowany.

Twój bratanek,

Leopold

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek
Strony (3): « Wstecz 1 2 3

Skocz do:

Aktualny czas: 04-04-2026, 17:35 Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.