- Odpowiedz na posta
Mitch Macnair
— najedź, by rozwinąć pergamin —
Przeklęta Warownia, 02.05.62'
Panno Ashford,
Liczę, że moja sowa zastała Panią w dobrym zdrowiu i nastroju. Mam nadzieję, że udało się Pani uporać z tą okropną plamą, której niefortunnie byłem sprawcą, a atrament, który Pani kupiła kiedy ostatnio się widzieliśmy sprawdza się Pani doskonale.
Pozwoliłem sobie na napisanie do Pani tego listu, ponieważ chcąc nie chcąc, nadal czuje się głupio z tą całą sytuacją z atramentem. Jeśli wyraziłaby Pani chęć, z przyjemnością chciałbym zaprosić Panią na kawę. Pomóc Pani z zakupami w moim mniemaniu nie było odpowiednią rekompensatą.
Jeśli się Pani zgadza, proszę o wskazanie pasującej daty, a ja znajdę dla nas odpowiednio spokojne miejsce.
Z pozdrowieniami
Mitch Macnair
- Odpowiedz na posta
Mitch Macnair
— najedź, by rozwinąć pergamin —
Przeklęta Warownia, 02.05.62'
Panno Ashford,
Cieszę się, że udało się Pani pozbyć się plamy. Również mam nadzieję, że to była ostatnia, której byłem sprawcą.
No tak wyszło, że nadal o tym myślę. Musi mi Pani wierzyć, że naprawdę nie bywam takim ciamajdą jak tamtego dnia w sklepie. Czwarty maja mi jak bardziej odpowiada. Zapraszam Panią w takim razie do Colchester w Essex, w historycznej części miasta znajduje się przyjemna kawiarnia o nazwie "Rzymski imbryk", spotkajmy się tam o trzynastej.
Z pozdrowieniami
Mitch Macnair
- Odpowiedz na posta