• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Thalia Wellers > Whisky
Odpowiedz
Odpowiedz
Thalia Wellers
Zwolennicy Dumbledore’a
Out of the shallows and into the fathoms below
Zawód
żeglarka, przemytniczka
Genetyka
Czystość krwi
metamorfomag
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
panna
Uroki
Czarna Magia
5
0
OPCM
Transmutacja
10
15
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
11
13
7
Brak karty postaci
08-25-2025, 22:39

Whisky
Najbardziej leniwa sowa w całej okolicy - Whisky dostarcza listy nie dlatego, że to jej pasja, ale dlatego, że dzięki temu może wrócić jak najszybciej do jej ulubionego zajęcia którym jest spanie.
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Conrad Bones
Zwolennicy Dumbledore’a
it's hard to enjoy practical jokes when your whole life feels like one
Zawód
auror
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
czysta
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
15
0
OPCM
Transmutacja
24
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
9
10
10
Brak karty postaci
09-24-2025, 20:46

Conrad Bones

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Londyn, 19.03.1962

Ahoj Pani Kapitan!
Thalio,

Po prostu przyznaj, że chcesz mieć przy sobie przystojniaka, aby wszystkie koleżanki z lat szkolnych Ci zazdrościły. Zamężnym koleżankom mów, że z premedytacją nie szykujesz się do ślubu, bo wszyscy dobrze wiedzą, że po zaobrączkowaniu faceci przestają się starać. Teraz jestem ciekaw, która z tych koleżanek pierwsza się załamie i spróbuje zapić smutki.
Może rzeczywiście wypadałoby, abym odkupił swoje winy, bo trochę się przeze mnie ostatnio nabiegałaś, ale nie dlatego przyjmuję Twoje zaproszenie. Mimo wszystko wrażliwy ze mnie gość, więc też nie uśmiecha mi się słuchanie przytyków o moim kawalerskim stanie. Przyznaję, pewnie z racji bycia kobietą masz gorzej, dlatego wspólnie będziemy dobrze się bawić i przy okazji szukać najlepszych trunków dostępnych podczas balu. Chyba nam nie ograniczą procentów, co?
Gdyby coś mi wypadło, niezwłocznie dam znać, ale na razie na nic takiego się nie zanosi. Ty też nie możesz mnie wystawić, bo się załamię i zamknę w sobie, pamiętaj!

P.S. Czy powinienem dopasować krawat pod kolor Twojej sukni?
P.P.S. Idziesz w sukience czy może masz już inną kreację na oku?

Trzymaj się,

Przystojniak Bones

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Conrad Bones
Zwolennicy Dumbledore’a
it's hard to enjoy practical jokes when your whole life feels like one
Zawód
auror
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
czysta
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
15
0
OPCM
Transmutacja
24
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
9
10
10
Brak karty postaci
10-06-2025, 22:06

Conrad Bones

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Londyn, 21.03.1962

Thally,

Na swoje usprawiedliwienie napiszę, że jako stary kawaler po prostu dobrze rozumiem jak to jest być ciągle pytanym o życie uczuciowe. Dobrze, że czasy się zmieniły i posiadanie współmałżonka nie jest koniecznością a wyborem, mimo to wciąż znajdą się tacy, co muszą pomarudzić.
Tym bardziej doceniam Twoje zaproszenie! W dobrym towarzystwie szybko przestaniemy martwić się kwestią stanu cywilnego. Jak nam zabraknie trunków, to może uda mi się wreszcie odnaleźć legendarny Pokój Życzeń.
Niebieski, zapamiętam! Tylko dlaczego właśnie zacząłem sobie wyobrażać, że na głowie będziesz miała piracki kapelusz? I to nie byle jaki, bo taki z białą czaszką i z fikuśnym piórkiem z boku, kolorowym i długim, co będzie innym właził do oczu.
Postaram się nie być koszmarnym tancerzem.

Pomyślnych wiatrów w żagle,

Conrad

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 11-17-2025, 16:01 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.