• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Aktywność > Poszukiwania > Kto zaczyna?
Kto zaczyna?
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Serpens
Konta Specjalne
Magia to potęga
Zawód
twórca
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
mugol
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
wdowiec
Uroki
Czarna Magia
0
0
OPCM
Transmutacja
0
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
0
0
0
Brak karty postaci
24-05-2025, 16:27

Kto zaczyna?

W tym miejscu możesz odnaleźć kompanów do wspólnej rozgrywki: umieścić swoje ogłoszenie, przedstawić pomysł na wątek lub przejrzeć dostępne niżej propozycje innych graczy i odpowiedzieć na jedną z nich. 

Jeśli umieszczone przez ciebie ogłoszenie przestanie być aktualne, wyczyść treść posta - moderatorzy usuną nieważne ogłoszenie. 

Kod:
[b]Imię i nazwisko:[/b]
[b]Pomysł na wątek:[/b] przedstaw swój pomysł na grę
[b]Wymagania specjalne:[/b] np. czystość krwi, płeć, klasa społeczna, zawód współgracza, lokalizacja rozgrywki

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta

Strony (3): « Wstecz 1 2 3
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Morty Dunham
Akolici
Nie pomyl nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu.
Zawód
muzyk - wiolonczelista, wróżbita
Genetyka
Czystość krwi
jasnowidz
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
0
15
OPCM
Transmutacja
0
20
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
5
11
10
Brak karty postaci
12-02-2026, 20:49
Imię i nazwisko: Morty Dunham
Pomysł na wątek: Nowy okres fabularny puka do mych drzwi i z radością go powitam.
1. Rzućmy kością wiosna i patrzmy jak płonie ten świat; nasze spotkanie moze być zupełnie od czapy, lub mieć fabularne ręce i nogi, ograniczeniem są w zasadzie jedynie nasze pomysły.
2. Bywasz w teatrze? Może w nim pracujesz, jak ja? A może jesteś częstym bywalcem, który wygłasza swoje poematy w kierunku sztuki? Przytulę wątki o tej tematyce; najchętniej zawodowy, lecz może mieć również zwyczajnie artystyczne podłoże.
3. Może powróżyć? Do tej pory Morty nie mial szczególnej okazji, aby wykazać się w dziedzinie wróżbiarstwa, wiec tym chętniej napisze wątek o takiej tematyce.
4. Mam też sen do rozegrania, w którym Morty będzie uparcie kwestionować to, co go otacza.
5. Gdyby po głowie krążył ci koncept, który pasuje do Dunhama, nie krępuj się napisać; jestem otwarta na każdy nowy wątek i relacje.
Wymagania specjalne: żadne, poza tym, że nie musimy zaczynać od razu, możemy ruszyć po zakończeniu poprzedniego okresu <3
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Riven Thorne
Akolici
Feel the rain on your skin. No one else can feel it for you. Only you can let it in. No one else.
Zawód
Barmanka, kochanka kapitana Fernsby
Genetyka
Czystość krwi
jasnowidz
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
zakurzona
panna
Uroki
Czarna Magia
12
0
OPCM
Transmutacja
10
16
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
5
7
11
Brak karty postaci
18-02-2026, 06:56
Imię i nazwisko: Riven Thorne
Pomysł na wątek: Po zlocie absolwentów Riven ma mega mętlik w głowie, wyrzuty sumienia. Potrzebuje się porządnie napić, może sięgnąć po coś mocniejszego. Chcę zagrać wątek gdzie moja postać będzie mogła oderwać się od świata i na chwilę przestać myśleć. Więc jeśli ktoś ma ochotę na taki szalony wątek i sięgnąć po trofeum "Dopalacze" to zapraszam!
Wymagania specjalne: Dobrze by było gdyby nasze postaci się znały, aby Riven faktycznie mogła wyluzować. A jeśli się nie będą znać to też to jakoś ogramy <3
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Manon Baudelaire
Śmierciożercy
normal is an illusion. what is normal for the spider is chaos for the fly.
Zawód
alchemiczka w szpitalu św. munga
Genetyka
Czystość krwi
czarownica
czysta
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
panna
Uroki
Czarna Magia
0
10
OPCM
Transmutacja
4
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
23
Siła
Wyt.
Szybkość
5
5
7
Brak karty postaci
7 godzin(y) temu
Imię i nazwisko: Manon Baudelaire
Pomysł na wątek:
1. Jestem alchemiczką; mogę uwarzyć Ci eliksir na zamówienie prywatne albo w ramach mojej pracy w Świętym Mungu (chętnie przyjmę też postaci pracujące w Mungu, możemy zagrać wątek prackowy!)
2. Wybierzmy się na łono natury; brakuje mi słońca, a to idealna okazja do rzucenia kostką wiosna!
3. Jestem bardzo zła na niedawno wprowadzone zmiany w prawie, stąd wiele we mnie frustracji; jak lepiej ją wyładować, niż poprzez zabawę z czarną magią? Każdy partner w zbrodni mile widziany <3
4. Jeżeli masz własny pomysł (np. szukasz partnera do rozegrania snu), również przygarnę i pomogę
Wymagania specjalne: brak
by the pricking of my thumbs, something wicked this way comes
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek
Strony (3): « Wstecz 1 2 3

Skocz do:

Aktualny czas: 02-03-2026, 19:40 Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.