• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Zakątki świata > Pokój Życzeń > Wygaszacz > Działy osobiste postaci nieaktywnych > Victor Volant > Kurtyzana
Odpowiedz
Odpowiedz
Victor Volant
Nieaktywni
These violent delights have violent ends.
Zawód
muzyk, wokalista Nocnych Nuciaków
Genetyka
Czystość krwi
potomek wili
czysta
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
6
0
OPCM
Transmutacja
10
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
10
13
15
Brak karty postaci
09-13-2025, 19:57

Kurtyzana
Kurtyzana to uszatka krzykliwa, sprowadzona na zamówienie kilka lat temu z Ameryki Południowej. Elegancka, grzeczna i wybredna, jeśli chodzi o smakołyki. Nie daje się głaskać nikomu poza Victorem, jednak nie reaguje agresją, raczej po prostu odlatuje i unika kontaktu.
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Mistrz Gry
Konta Specjalne
Co ma być to będzie, a jak już będzie, to trzeba się z tym zmierzyć.
Zawód
Mistrz Gry
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
mugol
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
wdowiec
Uroki
Czarna Magia
OPCM
Transmutacja
Magia Lecznicza
Eliksiry
Siła
Wyt.
Szybkość
Brak karty postaci
10-05-2025, 20:12

Amelia Plumpton

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Hogwart, 2 marca 1962

Drogi Victorze,

Nie wiem, czy Twoja sowa mnie znajdzie (mam nadzieję, że nie odda listu w ręce wścibskich prefektów!), ale muszę to napisać: odkąd usłyszałam Twój głos na balu zimowym, nie mogę przestać o Tobie myśleć. Znikam z tobą w pelerynie brzmi od tamtej nocy w mojej głowie — i szczerze mówiąc, gdybyś naprawdę zaproponował, żebym zniknęła z Tobą, nie wahałabym się ani sekundy.

Ostatnio doszły mnie słuchy, że macie zaplanowany koncert w Hogsmeade na koniec tej wiosny... Zastanawiałam się, czy przypadkiem nie potrzebujesz kogoś, kto poda Ci miksturę na gardło przed występem? Albo po prostu kogoś, kto potrafi nucić cicho do ucha po koncercie? Domyślam się, że zrobienie takiego show wymaga wyjątkowego nadwyrężenia strun głosowych — na szczęście dość dobrze znam się jednak na alchemii i nie miałabym nic przeciwko, by usługiwać Ci tego dnia za kulisami. Zupełnie za darmo, bo samym wyróżnieniem byłaby dla mnie okazja do krótkiej chociaż rozmowy w cztery oczy.

Obiecuję, że nie zdradzę nikomu, jeśli naprawdę używasz zaklęcia, żeby ten głos brzmiał tak nieprzyzwoicie dobrze. Tym samym, na razie podsyłam zaledwie czekoladki — na osłodę życia w tej zapracowanej codzienności.

Z uściskami uznania i życzeniami dalszych sukcesów

Największa Fanka, Amelia Plumpton ♥

Do listu dołączono paczkę czekoladek z nadzieniem cytrynowym. Jeśli Victor zdecyduje się zjeść je w którymś z dowolnych wątków prowadzonych na swojej fabule, proszę o zgłoszenie tego faktu Mistrzowi Gry. Igor Karkaroff
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 11-17-2025, 12:13 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.