• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Arthyen Borgin > Blóðwyn
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Arthyen Borgin
Śmierciożercy
But you're everything to me. You deepen the red of my blood
Zawód
likwidator stworzeń, przemytnik
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
czysta
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
0
7
OPCM
Transmutacja
8
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
21
15
10
Brak karty postaci
24-01-2026, 12:15

Blóðwyn
Smukła, jasnopióra sowa o nienagannych manierach i wyraźnym poczuciu własnej wartości. Z natury dostojna, lecz nie chłodna — cierpliwa, uważna i zaskakująco wyrozumiała wobec ludzkich słabości. W kontaktach z pięknymi adresatkami potrafi pozwolić sobie na odrobinę kokieterii: przeciągnąć spojrzenie, przechylić głowę, jakby puszczała porozumiewawcze oczko. Listy doręcza nienagannie, z wdziękiem i wyczuciem sytuacji, jakby zawsze wiedziała, kiedy należy być poważną, a kiedy czarującą.
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Anastasiya Trubetskoy
Czarodzieje
si tu n'existais pas déjà
je t'inventerais
Zawód
utrzymanka i matka
Genetyka
Czystość krwi
potomkini wili
czysta
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
panna
Uroki
Czarna Magia
16
0
OPCM
Transmutacja
0
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
5
15
Siła
Wyt.
Szybkość
10
5
10
Brak karty postaci
25-01-2026, 15:42

Anastasiya Trubetskoy

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Londyn, 2 maja 1962

Arthie,

nie odwiedzałeś nas dawno, czyżbyś zapomniał już o swojej drogiej kuzynce? Varya, w przeciwieństwie do Ciebie, doskonale pamięta mój adres i zdaje sobie sprawę z tego, że relacje rodzinne — by pozostawały silnymi — należy nieustannie pielęgnować. Charlie wypytywał ostatnio o Ciebie, twierdzi bowiem, że wyhodował już wystarczające muskuły, by pokonać Cię w obiecanej walce na rękę; może mógłbyś zajrzeć do nas w wolnej chwili? Przydałoby mu się trochę interakcji z dorosłym mężczyzną, zwłaszcza tak zdyscyplinowanym, jak Ty; jeśli obietnica jego szczerbatego uśmiechu Cię nie motywuje, pozwolę sobie zanęcić Cię jeszcze wspomnieniem o watruszkach z owocami... Łudzę się, że nie znalazłeś jeszcze wybranki serca, która robiłaby je lepiej ode mnie, w innym wypadku nie zostanie mi już żaden sensowny argument do przekonania Cię, byś wpadł czasem, sam lub z siostrą, bodaj na filiżankę herbaty. A może to właśnie przez jakąś kobietę zupełnie już zapomniałeś o rodzinie?
Opowiedz mi wszystko, ze szczegółami, najlepiej osobiście, bo dobrze wiesz, że i tak nie dam Ci spokoju.

Całuję

Ana

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 02-02-2026, 10:40 Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.